Behandelingen

KLAPP Cosmetics Treatments

Ik werk met bijzondere treatments van KLAPP Cosmetics. Dankzij het uitgebreide assortiment van KLAPP Cosmetics kan ik u iedere keer een behandeling op maat aanbieden. Per behandeling wordt gebruikt gemaakt van huidverbetering kits. Deze bestaan uit hoogwaardige, krachtige werkstoffen en zijn ieder afzonderlijk verpakt. Speciaal afgestemd op uw huidtype en huidprobleem. U voelt het direct en anderen zien het!

Alle behandelingen zijn compleet, uitgebreid en bestaan uit het volgende: reiniging, huidanalyse, epileren, dieptereiniging & fruitzuurpeeling, speciale maskers met intensieve werkstoffen, serum en dag/nachtverzorging. 

Kennismakingsbehandeling - KLAPP Cosmetics - BeautySalon Marijke
Prijslijst - Gezichtsbehandelingen - BeautySalon Marijke

Behandelingen

Kennismakingsbehandeling

Een mooie, stralende huid begint hier.
Maak kennis en ervaar de unieke behandeling van KLAPP Huidverbetering!

Wilt u weten wat ik voor uw huid(probleem) kan betekenen? Maak dan een afspraak voor de zeer uitgebreide kennismakingsbehandeling. In deze behandeling ervaart u een op uw huid(probleem) aangepast treatment met de juiste werkstoffen

Deze behandeling is voor nieuwe klanten om kennis te maken met BeautySalon Marijke. Hiervoor heb ik een speciale kennismakingsbehandeling van 90 minuten gemaakt voor 60 euro i.p.v. €75, €78,50 en €85.

Behandelingen

Alcina Soft Skin gezichtsbehandeling

In onze salon werken wij met Alcina,  deze is een aanrader. Genieten van een behandeling met heerlijk geurende producten en toch zeer intensieve werkstoffen. De producten worden aangepast aan de behoefte van uw huid. Met Alcina bieden wij u een uitgebreid verwenprogramma aan met hoge kwaliteitsproducten voor ieder huidtype.

Soft skin is geschikt voor elk huidtype. De huid voelt zachter aan, droge lijntjes en rimpels worden gladder.

Klassieke Gezichtsbehandeling - Alcina Soft Skin - BeautySalon Marijke